Management Consulting

De consultancybranche is de laatste jaren enorm vercommercialiseerd. Met lange en dure trajecten, waarin tal van ingewikkelde modellen en methoden als oplossing wordt aangedragen, zonder dat ze bedrijven echt blijvend beter maken. Daarnaast loopt de kennis vaak weer met de consultant de deur uit.

Bij Ambitious Talents pakken wij het geheel ander aan. Wij maken consultancy weer praktisch, betaalbaar en to-the-point. Bij Ambitious Talents werken wij samen met onze klanten bij het oplossen van de moeilijkste problemen die hun organisatie uitdagen. Wij zijn een verlengstuk, een partner en zeker geen vreemdeling op afstand. Bij Ambitious Talents begrijpen wij uw zakelijke belangen en doelen.

Recruitment Process Outsourcing (RPO)

Het uitbesteden van uw boekhouding is tegenwoordig heel gewoon. Ook uw IT-vraagstukken vinden vaak hun weg naar specialisten. Omdat uw organisatie zich liever bezig houdt met het kernproces. Werving- en selectie is daarin niet anders. Ook een vak, met vele werkzaamheden die u uit handen kunnen worden genomen. Deels of volledig. Als specialist in arbeidsbemiddeling kunnen wij dit voor u waarmaken.

Ambitious Talents is dé marktleider binnen Recruitment Process Outsourcing in Suriname. Wij zijn gespecialiseerd in de algehele overname van recruitment processen. Allereerst verbeteren we de kwaliteit van uw wervingsproces. Daarbij brengen we de kosten van uw recruitment afdeling terug. Ambitious Talents is dé vaste partner voor zowel grote als midden- en kleinbedrijf (mkb) als het gaat om de volledige ontzorging van het recruitment processen.

Training & Coaching

Trainen (ofwel opleiden) heeft vaak niet het gewenste effect binnen organisaties. Het rendement van gevolgde trainingen is vaak volstrekt onduidelijk. Vaak wordt een training ervaren als leuk en leerzaam, maar als je een paar maanden verder kijkt is er bij de betreffende persoon nauwelijks iets veranderd.

Bij Ambitious Talents geloven wij in trainen & coachen als één geheel. Wij vinden het van belangrijk allereerst de opleidingsbehoefte goed te inventariseren. Vanuit die inventarisatie kan vervolgens een juiste invulling worden gegeven aan een opleidingsprogramma, welke een daadwerkelijke impact zal hebben op de organisatie. Als aanvulling op de training bieden wij prestatiegerichte coaching aan waarin de vaardigheden verder geïnternaliseerd en toegespitst worden op het gewenste niveau en behoefte.

Assessments & Testen

Vaak zien wij dat organisaties assessments & testen gebruiken nadat zij zelf slechte ervaringen hebben gehad op het gebied van recruitment. Uit onderzoek is gebleken dat door het toepassen van assessments & testen er een betere voorspelling gedaan kan worden over hoe een (toekomstig) talent functioneert binnen uw organisatie.

Doormiddel van de assessments & testen van Ambitious Talents onderzoeken wij op een objectieve wijze de competenties en gedragskenmerken van mensen en doe wij uitspraken over hun gedrag in specifieke werksituaties. Door de uitkomsten van dit onderzoek neemt de kans op het aannemen van de verkeerde kandidaat aanzienlijk af, wat veel kosten bespaard.

Neem contact op met ons team